ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πω πω πω μια ΠΑΟΚάρα… (videos)

Οι δύο ήττες από την Καραμπάγκ, έφεραν τον ΠΑΟΚ στο… χείλος του γκρεμού! Όμως, στις 24 Νοεμβρίου 2016, ο Δικέφαλος πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία επιτυχία στην ευρωπαϊκή ιστορία του και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, την οποία και πήρε δύο εβδομάδες αργότερα…

Published

on

Παίζοντας με… δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω της συγκλονιστικής παρουσίας του κόσμου του ΠΑΟΚ, οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 5ο λεπτό ο Σάκχοφ έβαλε τον Δικέφαλο σε θέση οδηγού, για να πάρει τη σκυτάλη ο Κάμπος στο 26΄. 

Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπερναρντέσκι μείωσε σε 1-2 και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τη Φιορεντίνα να ισοφαρίζει στο 50΄ με τον Μπαμπακάρ. Και ενώ όλα έδειχναν πως το 2-2 θα ήταν το τελικό σκορ και ο ΠΑΟΚ θα “αποχαιρετούσε” πρόωρα τη διοργάνωση, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων “χτύπησε” ο Γκάρι Ροντρίγκες με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή!

Δύο εβδομάδες αργότερα, o ΠΑΟΚ κέρδισε τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και η Καραμπάγκ ηττήθηκε από τη Φιορεντίνα, με τον Δικέφαλο να προκρίνεται έτσι στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι συνθέσεις: 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πάουλο Σόουζα): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μίλιτς (50’ Κιέζα), Κριστόφορο (65’ Σάντσεζ), Μπάντελι, Τέγιο (83′ Ιλισιτς), Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Μπαμπακάρ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σαχόφ (82′ Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71’ Πέλκας), Κουλούρης (60’ Tιάμ).

Comments

Trending