ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ με αλλαγές

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι (15:00) τον Αιγινιακό στο "Καυτανζόγλειο" για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά ήδη την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Published

on

Ο “Δικέφαλος” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ μετά το τέλος της έγινε γνωστή και η αποστολή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει σε αυτή αρκετά νέα πρόσωπα.

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, βάσει των σημερινών δοκιμών στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Δεληγιαννίδης, Ζαμπράνο, Μαλεζάς και Πούγγουρας, ενώ στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Σάκχοφ και Μαουρίσιο, με τον Πέλκα σε ρόλο δεκαριού.

Όσον αφορά στην επίθεση, περισσότερο χρόνο στις δοκιμές πήρε ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή, ενώ στις πλευρές ο Λημνιός έχει… σίγουρη τη μία θέση, με τον Μακ διεκδικεί τη θέση στο άλλο άκρο.

Στο τέρμα, μένει να φανεί αν θα προτιμηθεί και πάλι -όπως στους προηγούμενους αγώνες Κυπέλλου- ο Πασχαλάκης ή αν θα παίξει ο Σιαμπάνης, με τον νεαρό γκολκίπερ να περιμένει ακόμη την πρώτη του συμμετοχή για φέτος.

Comments

Trending