ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακ, η επιστροφή!

Αποτελεί αναμφίβολα μία από τις φετινές σταθερές του ΠΑΟΚ, για αυτό και η απουσία του το τελευταίο διάστημα ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Published

on

Ο λόγος φυσικά για τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος με συνολικά 39 συμμετοχές, 18 γκολ και πέντε ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι από τους πρωταγωνιστές του “Δικεφάλου”.

Από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και μετά και την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, ο Σλοβάκος άσος παρέμεινε στα… pits, ωστόσο πλέον έφτασε η στιγμή της επιστροφής.

Η τιμωρία του 25χρονου άσου ολοκληρώθηκε και ο Μακ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, δίνοντας μία σημαντική… ανάσα στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έστω κι έτσι ο Μακ είχε την ευκαιρία να “γεμίσει” μπαταρίες λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, καθώς ήταν ένας από τους πιο επιβαρυμένους παίκτες της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιαν Κόζακ στα δύο φιλικά παιχνίδια της Σλοβακίας με την Ιρλανδία και τη Λετονία.

Comments

Trending