ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόκλιση Σαββίδη σε Μπερντίεφ

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει και σήμερα ένας πολύ σημαντικός οικονομικός «αιμοδότης» της Ροστόφ.

Published

on

Με τη ρωσσική ομάδα να κυνηγάει ένα… θαύμα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της ρωσικής Premier League, αφήνοντας πίσω της «μεγαθήρια» του ρωσικού ποδοσφαίρου, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει εγγυηθεί ότι θα συνδράμει για μην υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση της Ροστόφ από την UEFA, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της ομάδας, Κούρμπαν Μπερντίεφ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δε δίστασε να παρομοιάσει τη Ροστόφ με τη Λέστερ και τον Μπερντίεφ με τον Ρανιέρι, δείχνοντας πως ένας προπονητής μπορεί να παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο σε μία ομάδα.

«Η Ροστόφ είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα λόγω της δουλειάς που γίνεται απ’ όλους και μοιάζει με τη Λέστερ. Νομίζω ότι και ο Μπερντίεφ είναι το ίδιο καλός κόουτς όπως ο Ρανιέρι, ειδικά στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού και της συνολικής συμπεριφοράς της ομάδας.

Αν γνωρίζατε πόσο μεγάλα οικονιμικά προβλήματα έχει η Ροστόφ θα σοκαριζόσασταν, όπως συνέβη με εμένα όταν τα διαπίστωσα πέρυσι. Τόσα προβλήματα κι όμως, την ίδια ώρα, ο προπονητής μπόρεσε να οργανώσει μία ποιοτική ομάδα. Θα έλεγα ότι το 70% της επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι ο προπονητής της», δήλωσε ο Σαββίδης σε ρωσικά μέσα με αφορμή την πρόσφατη νίκη της Ροστόφ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με 2-0, αποτέλεσμα που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 20 αγώνες.

Comments

Trending