ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ και…. Μαντούρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μετά την απώλεια του Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Φαν Χάαλ ενδιαφέρεται για τον Ντάλεϊ Μπλιντ. Τι σχέση όμως έχει αυτό με τον ΠΑΟΚ;

Published

on

Η ολλανδική ιστοσελίδα «ad.nl» (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα) υποστηρίζει ότι οι… ματιές του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» στον Ντάλεϊ Μπλιντ του Άγιαξ, έναν 24χρονο κεντρικό αμυντικό που ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αριστερό μπακ, ενδεχομένως να προκαλέσουν έναν ντόμινο μεταγραφικών εξελίξεων, στο οποίο εμπλέκεται και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χέντβιγκες Μαντούρο.

Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι του «Αίαντα» σε περίπτωση που πουληθεί ο Μπλιντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να καλύψουν το κενό του και ο Μαντούρο αποτελεί μία λύση, η οποία εξετάζεται, παρότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ του PAOK24 στην Ολλανδία αναφέρει ότι η πληροφορία που μετέφερε σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα «ad.nl» ανήκει στην κατηγορία των φημών, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον για τον Μαντούρο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που και το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπλιντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φιλολογικό έως τώρα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μαντούρο είναι από τους κορυφαίους παίκτες της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έως τώρα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Ολλανδό να δείχνει εξαιρετική διάθεση, μοιάζοντας αναγεννημένος και έτοιμος να αποδώσει τα αναμενόμενα στη σεζόν που ξεκινά, αφήνοντας πίσω του το περσινό μέτριο εξάμηνο στον «Δικέφαλο».

 

Comments

Trending