ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Τώρα νιώθω πολύ καλά»
Ο Φακούντο Περέιρα επέστρεψε εμφανώς ευδιάθετος στον ΠΑΟΚ και μέσω του PAOK24 -και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας- δηλώνει πως νιώθει πλέον πολύ καλά.
Οι δύσκολες στιγμές για εκείνον ανήκουν στο παρελθόν, η σχέση του με τον ΠΑΟΚ έχει αποκατασταθεί πλήρως και ο Αργεντινός σημειώνει πως η συζήτηση που είχε με τον Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο την κατάσταση…
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Περέιρα στο PAOK24:
-Πώς βρήκες τον ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στην ομάδα;
“Μπορώ να πω ότι βρήκα μία ομάδα καλύτερα οργανωμένη που δουλεύει πιο σοβαρά και μακάρι να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της που είναι από την αρχή μεγάλοι”.
– Είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου τώρα στο ξεκίνημα και ποια είναι η θέση που εκτιμάς ότι μπορείς να προσφέρεις περισσότερο;
Κάναμε μία καλή προετοιμασία. Και εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Νομίζω ότι όλοι ήμασταν στο υψηλότερο επίπεδο αυτές τις δύο εβδομάδες. Από εκεί και πέρα για τη θέση μου θα επιλέξει ο προπονητής αφού δει τις ανάγκες που έχουμε. Μπορώ να παίξω μπροστά στην επίθεση και πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στα πλάγια.
-Μετά την συζήτηση που είχε και με τον προπονητή νιώθεις καλύτερα στην ομάδα; Χαίρεσαι που είσαι εδώ γιατί πέρυσι έγιναν κάποια πράγματα και έφυγες
“Ναι αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ καλά. Νιώθω χαρούμενος γιατί είχα μία καλή κουβέντα με τον προπονητή και μου είπε ότι πιστεύει σε εμένα. Μιλήσαμε και για τους στόχους της ομάδας και εκτιμώ ότι αυτά θέλει να ακούσει ένα παίκτης για να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί”.