ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Όταν ευνοούνται άλλοι -αν σήμερα ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ- καταφέρνουν και το περνάνε στα ψιλά! Η ΑΕΚ ούτε καν ημιτελικό έπρεπε να παίζει μετά τη σφαγή στο Περιστέρι. Τότε που ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε χέρι πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου και καταλόγισε πέναλτι εκτός περιοχής για την ΑΕΚ.

Published

on

Όταν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει μια φορά το μήνα ένα σφύριγμα, το όλο θέμα μεγαλώνει γιατί επιτίθενται πολλοί κομπλεξικοί-στημένοι και φυσικά απαντάνε και οι ΠΑΟΚτσήδες.

Όταν οι Ολυμπιακοί μιλήσουν για τα λευκά polo και όταν η ΑΕΚ πάρει ένα ντέρμπι με ξένο διαιτητή, τα ξαναλέμε! Ποιος μπορεί να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ;

Όλα αυτά για μια φάση σήμερα που μετά από 10 ριπλέι και άλλες τόσες φωτογραφίες, είσαι σίγουρος ότι και με VAR θα χρειάζονταν χρόνος να παρθεί απόφαση. Όταν παραδεχθούν ότι ο Βαρέλα σκόραρε κανονικά πέρυσι, ξανασυζητάμε για την σημερινή φάση.

Όλοι γνωρίζαμε ότι οι πρωταθλητές δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσουν τόσο καλή απόδοση μετά από όσα έγιναν την Κυριακή. Το θέμα ήταν πώς θα έβγαινε αυτό το ματς με την Τρίπολη.

Ο Πασχαλάκης για κάτι τέτοια ματς χρειάζεται, σήμερα που χάθηκαν μονομαχίες, δεύτερες μπάλες, δεν βγήκε σχεδόν καμία καλή-συνδυασμένη επίθεση και τελικά η ομάδα απλά πήρε το αποτέλεσμα και την πρόκριση.

Προβληματισμοί υπάρχουν ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων, το κενό του Βιεϊρίνια δεν καλύπτεται με τίποτα, αλλά ας τα αφήσουμε όλα αυτά για μετά το Πάσχα.

Το πιο ξεχωριστό Πάσχα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Υγεία σε όλο τον κόσμο και χαρείτε τις στιγμές. Μετά από λίγες ημέρες πάμε και πάλι για τους άλλους τίτλους σε μπάλα, βόλεϊ και ό,τι άλλο απομένει.

Comments

Trending