ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… "φρέσκος" Μακ!

Από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μετά, ο Ρόμπερτ Μακ έχει τεθεί εκτός "μάχης", λόγω της τιμωρίας των 4 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε.

Published

on

Ο Σλοβάκος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, με τον Βλάνταν Ίβιτς να τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το θετικό για τον Μακ, είναι πως έστω κι έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες και να επιστρέψει πιο φρέσκος στην τελευταία στροφή της σεζόν, αφού ήταν ένας από τους πιο επιβαρυμένους παίκτες της ομάδας, κάτι που τόνισε και ο ίδιος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας:

“Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν αγωνίστηκα, οπότε πλέον είμαι ξεκούραστος. Για αρκετό καιρό έπαιζα συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και βρίσκομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα. Το απολαμβάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί. Τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε δύο φιλικά με την Λετονία και την Ιρλανδία. Θέλουμε να είναι καλό το αποτέλεσμα και στους δύο αγώνες και περιμένουμε να παίξουμε στο σπίτι μας, σε ένα ωραίο στάδιο στην Τρνάβα”.

Comments

Trending