ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στέφενς τους έκοψε τα όνειρα

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους στην Γερμανία είναι αυτό ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε, αλλά οι "βασιλικοί μπλε", έκοψαν κάθε όνειρου τίτλου στην γειτόνισα τους.

Published

on

Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ βάφτηκε μπλε από την μεγάλη νίκη της Σάλκε στην έδρα της Ντόρτμουντ, με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της Σάλκε, με τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού έως το τέλος της περιόδου. 

Ο Χουμπ Στέφενς είναι από τους εμβληματικούς τεχνικούς και ανθρώπους που πέρασαν από την Σάλκε. Έτσι με τον ρόλο του στο ΔΣ της γερμανικής ομάδας ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας έως το τέλος της σεζόν, μετά την απόλυση του Τεντέσκο. 

Σήμερα και ενώ όλοι πίστευαν ότι η Ντόρτμουντ θα ξεπεράσει εύκολα τον σκόπελο της Σάλκε που παλεύει πλέον για την παραμονή στην κατηγορία, ο Χουμπ Στέφενς και οι παίκτες του είχαν άλλη άποψη. Παρά το 1-0 για τους Βεστφαλούς, η Σάλκε γύρισε το παιχνίδι σε 1-3 και μετά την αποβολή του Ρόις όλα πήραν τον δρόμο τους με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 2-4. 

Πλέον η Σάλκε έκανε ακόμα ένα βήμα στην παραμονή στην Μπουντενσλίγκα, ενώ η Ντόρτμουντ κινδυνεύει να χάσει εντελώς την επαφή της με την Μπάγερν που είναι στην πρώτη θέση.

Comments

Trending