ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο αυτός μπορεί να ανοίξει τη σωστή ατζέντα

Συνέντευξη Σαββίδη στο sdna και εγώ δεν θα το πάρω από την οπτική πως την βγήκε στον Μαρινάκη. Εγώ πιστεύω πως τον τσιγκλάει να κόψει τα χαζά και να μπει σε ένα γκρουπ παραγόντων που ενδιαφέρονται για το προϊόν.

Published

on

Aν παγώσω το μυαλό μου και προσπαθήσω να προβλέψω το μέλλον, αυτό που επικρατεί στη σκέψη μου είναι πως σε κάποια φάση θα παίξει η φράση «ότι έγινε έγινε, πάμε να το φτιάξουμε». Δίκαιο δεν είναι, αλλά εγώ οφείλω να είμαι ρεαλιστής. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τη δικαιοσύνη, δεν μπορώ να της έχω καμία εμπιστοσύνη, αυτό που βλέπω με μαθηματική ακρίβεια να συμβαίνει, είναι μία σύμπραξη των τεσσάρων υπό την σκέπη της Πολιτείας, η οποία θα επιδιώξει να συμβεί αυτό. Γιατί και η ίδια χάνει σημαντικά έσοδα στον βωμό μίας φοβίας της να πιάσει βαθύτερα το νόημα. Κάτι κατάλοιπα που εμφάνιζαν την κυβέρνηση που θα προσπαθούσε να φτιάξει το ποδόσφαιρο, ως ψηφοθηρικό θύμα. Αστεία πράγματα.

Ο Σαββίδης αποδεικνύει μέρα με τη μέρα, πως έχει την προσωπικότητα και τη δύναμη να βάλει τα σωστά θέματα στο τραπέζι. Το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι ένα μέρος σύγκρισης μορίων, αλλά ένας χώρος που θα μεγαλώνει τους τζίρους του, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, τα ίδια τα κλαμπ, μέσα από τις σωστές διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending