ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κληρώνει» για τεχνικό διευθυντή!

Στην τελική ευθεία μπήκε το – κάτι περισσότερο από σημαντικό – θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, που μαζί με τους Γιώργο Σαββίδη και Αμπέλ Φερέιρα θα σχεδιάσουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν!

Published

on

Όπως προκύπτει, οι επιτελείς του Δικεφάλου σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ, έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας για το ποιος θα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Μάριο Μπράνκο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και είναι δεδομένο εδώ και πολύ καιρό πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Για τη σχετική λίστα, στην οποία βρίσκεται και ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε χωρίς ωστόσο να αποτελεί τον νούμερο ένα υποψήφιο, είναι ενημερωμένος και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση το ποιος θα καθίσει στην απαιτητική καρέκλα του τεχνικού διευθυντή!

Το ποιος θα είναι ο “εκλεκτός”, δεν μπορεί να το πει κανείς τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το σίγουρο είναι πως το όλο θέμα βρίσκεται πλέον στην κορυφή της “ασπρόμαυρης” ατζέντας αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, μιας και από τη φιλοσοφία, τις γνωριμίες και την εμπειρία του αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο, θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες ειδικότερα και την επόμενη σεζόν γενικότερα.   

Comments

Trending