ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοδυναμία Τζαβέλλα

Το έργο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ ήταν πολύ δύσκολο, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους.

Published

on

Η αμυντική λειτουργία του «Δικεφάλου» ήταν κατά διαστήματα υποδειγματική, καθώς ο Ιγκόρ Τούντορ προσάρμοσε τα πλάνα της ομάδας του πάνω στον τρόπο παιχνιδιού των Βεστφαλών, προκειμένου να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση, η οποία χαρακτηρίστηκε από καίριες τοποθετήσεις-επεμβάσεις και πολύ πάθος στον τρόπο παιχνιδιού, ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της ομάδας του Τούντορ το βράδυ της Πέμπτης, με τον κόσμο του «Δικεφάλου» να αποτυπώνει αυτή την προτίμηση προς το πρόσωπο του στον διαγωνισμό για τον «Fans Man of The Match», o οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Τζαβέλλας βρίσκεται πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου, συγκεντρώνοντας ποσοστό πάνω από 52%, αφήνοντας στη 2η θέση τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη πάνω από το 20% όσων συμμετείχαν μέχρι στιγμής στην ψηφοφορία.

Φαίνεται ότι ο «Τζάβε» έχει μπει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση ακόμα ενός βραβείου και αν δεν γίνει η μεγάλη ανατροπή από τον Τζιόλη θα μεγαλώσει τη συλλογή των διακρίσεων του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending