Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηθικό ή οικονομικό;

Το θέμα Πάμπλο Γκαρσία εκκρεμεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δοθεί λύση…

Στέργιος Αναστασιάδης

Ηθικό ή οικονομικό;

Τι προκύπτει από τις δύο πλευρές… Το πρώτο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η λύση δεν μπορεί να δοθεί από κανέναν άλλο, από τίποτα άλλο! Μόνο το ραντεβού Βρύζα-Γκαρσία μπορεί να λύσει την παρεξήγηση ή την διαφορά.

Ο Γκαρσία παραμένει χολωμένος επειδή εδώ και δύο μήνες ο ΠΑΟΚ δεν έθεσε θέμα συμβολαίου, ξέχασε τον ίδιο και τελικά όταν αυτό συζητήθηκε, η πρόταση θεωρήθηκε υποτιμητική. Από τον ΠΑΟΚ βγαίνει ότι για τους συνεργάτες του Αναστασιάδη υπάρχει πλαφόν αμοιβής και σε αυτά τα πλαίσια έγινε και η πρόταση στον Γκαρσία.

Άρα θέτουν μόνο οικονομικό θέμα. Αν το θέμα είναι κυρίως ηθικό, αν το πρόβλημα έχει οικονομική βάση και τέλος πάντων ποια λύση μπορεί να δοθεί (θετική ή αρνητική) μπορεί να καθοριστεί μόνο από μία ξεκάθαρη συζήτηση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάστρε ένα μήνα μετά

Η αποστολή και η…αναζήτηση της συμμετοχής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιόαν Σάστρε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το όνομα του Ισπανού, ένα μήνα μετά την τελευταία του παρουσία, στο παιχνίδι με τη Χαρτς στη Σκωτία, για τα Play-Off του Europa Conference League, στις 24 Αυγούστου. Ο Σάστρε, δεν έχει αγωνιστεί καθόλου -έως τώρα- στη φετινή σεζόν, επομένως αναζητά τα πρώτα επίσημα λεπτά συμμετοχής, στους «Ζωσιμάδες».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάικος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο πρόσωπο που πρέπει να δείξει η ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να παίζει περισσότερους αγώνες αφού έχει και τους ευρωπαϊκούς. Όμως δεν νομίζω πως θα τον βρούμε κουρασμένο γιατί πολύ απλά έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ του και αυτό δίνει λύσεις στον προπονητή του.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά έχουμε προσαρμοστεί και εμείς κατάλληλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοτάρσκι: «Δεν αποτελούν δικαιολογία τα συνεχόμενα παιχνίδια»

Όσα είπε ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, με τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να στέκεται ιδιαίτερα στα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του, για Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Κοτάρσκι, αν η ομάδα του θέλει να είναι μεταξύ των κορυφαίων, δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως είμαστε καλά και από τη στιγμή που είμαστε κορυφαία ομάδα, γνωρίζουμε πως οι κορυφαίες ομάδες αγωνίζονται κάθε δυο και τρεις μέρες.

Επομένως τα συνεχόμενα ματς δεν αποτελούν δικαιολογία για κανέναν από εμάς στην ομάδα. Ξέρω πως αυτό δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο, αλλά αν θες να βρίσκεσαι στους κορυφαίους, τα ωραία πράγματα δεν έρχονται εύκολα.

Πρέπει να ξεχάσουμε το ευρωπαϊκό ματς και να συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι να παραμένουνε προσηλωμένοι παντού και με τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending