ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «φρένο» του Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε τη θέση του και αυτή φαίνεται ότι θα τηρηθεί για τις περιπτώσεις των Ελ Καντουρί και Σάκχοφ.

Published

on

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Εβγκέν Σάκχοφ ήταν δύο από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά που τις προηγούμενες ημέρες εμφανίζονταν να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού που εξέταζαν την απόκτηση τους, ακόμη και από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ εκτός από τις «σειρήνες» για την επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενδιαφέρον υπήρξε και από το Βέλγιο και την πλευρά της Σταντάρ Λιέγης, την στιγμή που η Βίντι είχε στα… ραντάρ της τον Ουκρανό παίκτη του Δικεφάλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες φρόντισε να βάλει «φρένο» στα σενάρια των αποχωρήσεων καταθέτοντας και δημόσια την άποψη του για το θέμα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στους παίκτες που έφτασαν τον ΠΑΟΚ ως εδώ, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ενδεχόμενες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και αντικατάσταση τους από άλλους θα έθεταν σε κίνδυνο την λειτουργία του «φανταστικού» όπως το χαρακτήρισε «ασπρόμαυρου» συνόλου.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν για την ώρα, η επιθυμία του Λουτσέσκου για περιορισμένο αριθμό αλλαγών θα τηρηθεί και οι Σάκχοφ και Ελ Καντουρί θα παραμείνουν «κάτοικοι» Τούμπας.

Comments

Trending