ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νεότερα για τους τραυματίες

Αρκετά ενδιαφέροντα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο μετά την ολοκλήρωση και της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Κάμπος να ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Αγκολέζο να δοκιμάζει από αύριο να προπονηθεί με την ομάδα.

Όσον αφορά στον Πρίγιοβιτς, έκανε ζέσταμα με την ομάδα, συνεχίζοντας στη συνέχεια το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, παλεύοντας με τον χρόνο, ενώ προληπτικά γυμνάστηκαν μόνοι τους οι Πούγγουρας και Κάτσε, οι οποίοι ένιωσαν μικροενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία και ο Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.

Τέλος ο Λεβέκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των ενοχλημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η επέμβαση έγινε στη Γαλλία, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό του, ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.

Ο Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση έδωσε το βάρος στην τακτική μέσα από ασκήσεις που δούλευαν και τη φυσική κατάσταση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και αποφασισμένος και να διευρύνει το εντός έδρας νικηφόρο σερί του στον δρόμο για την κορυφή.

Comments

Trending