ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, μας εξέπληξε…»

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Ίντερ κι αυτό δεν το λέμε πλέον μόνο εμείς, αλλά το παραδέχθηκε και ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας Βάλτερ Ματσάρι. Οι δηλώσεις του Ματσάρι έγιναν στο κανάλι της Ίντερ και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Published

on

«Ήμασταν πιο προσεκτικοί από ότι στο παιχνίδι με την Άϊντραχτ κι αυτό αφορά περισσότερο την άμυνα. Εκεί ήμασταν λίγο απρόσεκτοι σε αυτό τον τομέα, ενώ σήμερα ήμασταν πιο προσεκτικοί και κάναμε καλύτερη εμφάνιση. Θέλαμε να δώσομε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Μ’Βίλα και Κόβασιτς», είπε αρχικά ο προπονητής της Ίντερ που δήλωσε ικανοποιημένος και για την συμμετοχή του Οσβάλντο.

 

Ο Ματσάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν είχε παίξει με τρεις αμυντικούς πίσω, είχαμε μελετήσει το παιχνίδι του και προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να μας εκπλήξει. Ο ΠΑΟΚ ίσως ήταν καλύτερος από μας, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την αλλαγή που είδαμε στη διάρκεια του αγώνα. Στην άμυνά μας δεν είχαμε πρόβλημα, αλλά στην επίθεση δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε σωστά».

 

Ο Ματσάρι αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις που έχει πλέον η ομάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ: «Πρέπει να κάνουμε καλή προπόνηση αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι, γιατί πάντα δεν είναι εύκολο όταν παίζεις μακριά από το σπίτι σου. Δεν υποτιμούμε την ομάδα επειδή είναι από την Ισλανδία. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και να έχουμε εύκολο έργο στο δεύτερο παιχνίδι, επιστρέφοντας στο γήπεδό μας».

Comments

Trending