ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα υπόψιν ο Γιαννούλης

Ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γιαννούλη έχουν εκδηλώσει οι άνθρωποι του Ατρόμητου…

Published

on

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το atromitistas.gr, ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ομάδα του Περιστερίου για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας είναι αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο 21χρονος αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν, για την ώρα δεν υπολογίζεται από τους “ασπρόμαυρους”.

Το τελευταίο εξάμηνο -μάλιστα- είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ανόρθωση (8 συμμετοχές). Ο Ατρόμητος παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι πιθανό να κάνει κίνηση, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια που τον θέλουν να μην κερδίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την ερχόμενη σεζόν. Στο Περιστέρι θέλουν έναν αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Κατράνη και πρέπει να αναφέρουμε ότι εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, που τον είχε αποκτήσει από τον Βατανιακό τον Γενάρη του 2014. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στον Πιερικό της Β’ Εθνικής και το 2015-16 στην Βέροια, με την οποία κατέγραψε 26 ματς στη Σούπερ Λίγκα. 

Θυμίζουμε ότι στον Ατρόμητο έχει θητεύσει με επιτυχία ο αδερφός του, ο Κώστας Γιαννούλης (114 συμμετοχές).

Trending

Exit mobile version