ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Ολιβέιρα-Πόρτο-Περέιρα…

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ με τον παίκτη, αλλά…

Published

on

Για τον ΠΑΟΚ το θέμα Ολιβέιρα είναι σημαντικό, ειδικά μετά τις απώλειες στα χαφ που μπορεί να επηρεάσουν και την επόμενη σεζόν, με παίκτες όπως ο Μαουρίσιο, αλλά και ο Βέρνμπλουμ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο διεθνή χαφ, γι’ αυτό και έχει κάνει ήδη μερικές επαφές με την Πόρτο, με στόχο πάντα ένα ποσοστό δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.  

Από την Πορτογαλία βέβαια προκύπτει μία πληροφορία που βάζει σε αγωνία και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Η Πόρτο είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Ντανίλο Περέιρα, του χαφ που έχει ανεβάσει ιδιαίτερα την αξία του το τελευταίο διάστημα. Αν αυτό συμβεί τότε μπορεί και να αλλάξει ο σχεδιασμός τους για τον Ολιβέιρα. Έναν παίκτη για τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν θα δώσει 12 εκατομμύρια, κάτι που απλά σημαίνει πώς το μέλλον του εξαρτάται και από την Πορτογαλική ομάδα.

Και ενώ αυτό το παραπάνω μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, το θετικό στην υπόθεση είναι ότι η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να συμμαχήσει σε αυτή τη διαπραγμάτευση με τον ίδιο τον Ολιβέιρα, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Όπως όλοι γνωρίζουν και όπως έχει δείξει το παρελθόν σε κάθε τέτοια περίπτωση, η επιθυμία του ποδοσφαιριστή παίζει μεγάλο ρόλο και ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά σε αυτό το κομμάτι.    

Comments

Trending