ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Περιφέρεια στο πλευρό του ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα»

Ως ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή της Τούμπας, ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτήρισε τη νέα Τούμπα ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε σημερινές του δηλώσεις.

Published

on

Χαρακτηριστικά, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε μεταξύ άλλων: «Εμείς από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο αίτημα να προχωρήσει ταχύτατα το γήπεδο, ορίσαμε ειδική επιτροπή και την Παρασκευή θα υπογραφούν όλες οι εγκρίσεις, χθες ολοκλήρωσε ο Δήμος και τώρα το θέμα θα πάει στην κυβέρνηση.

Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό για την πόλη μας, για τον αθλητισμό, για την Κεντρική Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα. Η αξία δεν θα είναι μόνο για τον αθλητισμό, ένα σύγχρονο γήπεδο θα αποτελεί πόλο έλξης και για τους τουρίστες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε ό,τι ευρωπαϊκά προγράμματα υπάρχουν προκειμένου να γίνει η ανάπλαση της περιοχής, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο γήπεδο χωρίς να υπάρχει ο κατάλληλος περιβάλλοντας χώρος που θα υποδεχθεί αυτό το γήπεδο.

Θα υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που θα βοηθούν στην καθημερινή λειτουργία των πολιτών, θα λύσει τα προβλήματα που δημιουργεί το τωρινό γήπεδο της Τούμπας, θα γίνει ανάπλαση και θα αναβαθμιστεί ευρύτερα η περιοχή της Τούμπας».

Εμείς αυτό που είπαμε το κάναμε, σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα πέρασαν οι εγκρίσεις. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, μένει μόνο η έγκριση από την κυβέρνηση και να τρέξουν οι διαδικασίες, πλέον φεύγει το θέμα από τους τοπικούς φορείς. Αυτή η προσπάθεια θα αναβαθμίσει συνολικά την πόλη και δεν είναι μόνο θέμα αθλητισμού».

Πηγή: Metropolis 95,5

Comments

Trending