ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αξίζει τον τίτλο!»

Κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17, Κυπελλούχος Ισραήλ αλλά και Πρωταθλητής Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη φετινή σεζόν με απίστευτα ρεκόρ. O λόγος φυσικά για τον Βλάνταν Ίβιτς…

Published

on

Ο Σέρβος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Mozzart Sport και ανέλυσε το πως οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τίτλο και ενώ αυτή είχε περιορισμένο μπάτζετ και περιορισμούς στη μεταγραφές, με τον ΠΑΟΚ να μην… απουσιάζει από την κουβέντα.

“Χτυπάω ξύλο, αλλά στη δεύτερη σεζόν μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχω τρία τρόπαια. Θεωρώ πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με τον ΠΑΟΚ τερμάτισα στη δεύτερη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν είχε συμβεί για πολύ καιρό εκείνη την περίοδο.  

Η φιλοδοξία μου είναι να μάχομαι για τρόπαια κάθε σεζόν και να κατακτώ όσα περισσότερα γίνεται γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Το να στοχεύεις πάντα όσο πιο ψηλά γίνεται, είναι ο μοναδικός δρόμος για την επιτυχία” τόνισε μεταξύ άλλων ο Ίβιτς, που στη συνέχεια χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο που ήταν προπονητής στην Κ20 του ΠΑΟΚ  και υπογράμμισε πως έμαθε πολλά στο διάστημα της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο υποδομών. 

Σε ότι αφορά τον φετινό ΠΑΟΚ; “Μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο ΠΑΟΚ παίρνει τον τίτλο και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό. Η ομάδα ήταν καλύτερη και την περσινή σεζόν, αλλά μία σειρά ατυχών γεγονότων, την κράτησαν εκτός τίτλου. Δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τους αγώνες, αλλά γενικότερα παρακολουθώ τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Το φετινό Πρωτάθλημα του αξίζει και θέλω να τους συγχαρώ όλους γι΄ αυτή την επιτυχία”.

Comments

Trending