ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παρακολουθεί τον Τζαλμά Κάμπος!

Ο Λούμπος Μίχελ είναι αποφασισμένος να μη χάσει χρόνο για την κάλυψη των βασικών κενών που έχουν διαπιστωθεί στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, γεγονός που προκαλεί έναν μεταγραφικό… οργασμό στον «Δικέφαλο» στις πρώτες ημέρες του φετινού καλοκαιριού.

Published

on

Μετά την επισημοποίηση των συμφωνιών του ΠΑΟΚ με τους Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάχοφ, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό η περίπτωση του Τζαλμά Κάμπος από την Αγκόλα (μεγαλωμένος στην Πορτογαλία) είναι μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει και βρίσκονται ψηλά στη λίστα των υποψήφιων παικτών για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Πρόκειται για τον γεννημένο στις 30 Μαΐου 1987 στη Λουάντα, δεξιό ακραίο επιθετικό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γκεντσεμπιρλιγκί (πολλές φορές και στην κορυφή της επίθεσης) μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές με 7 γκολ και 8 ασίστ!

Ο ΠΑΟΚ «σαρώνει» την αγορά, προσπαθώντας να βρει τα χαρακτηριστικά που του λείπουν για τα άκρα της επίθεσης και ο Τζαλμά, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν στην Πορτογαλία με τις φανέλες των Πόρτο και Μαρίτιμο, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Γκεντσεμπιρλιγκί ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και ο ίδιος μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τη μεταγραφή του.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει δείξει τον τελευταίο καιρό «ζεστό» ενδιαφέρον η Μπούρσασπορ, ωστόσο η τουρκική ομάδα φαίνεται ότι τα τελευταία 24ωρα στρέφεται σε άλλες λύσεις γιατί η πλευρά του Αγκολέζου δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής μία ξεκάθαρη απάντηση, εξετάζοντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια της.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τον 29χρονο ακραίο, σε μία υπόθεση που απασχολεί τον Λούμπος Μίχελ, χωρίς να είναι βέβαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή αν θα υπάρξει αίσιο φινάλε με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής στο τέλος.

Comments

Trending