ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση ανανεώσης σε Μαουρίτσιο!

Ο Βραζιλιάνος μέσος που αποτελεί βασικό γρανάζι του ΠΑΟΚ εδώ και δύο χρόνια, έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τον Δικέφαλο για το συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι του 2020.

Published

on

Ήρθε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού του 2017. Έκτοτε και από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, ο Μαουρίτσιο πήρε φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το βασικότερο αποτέλεσε την αρχηγική φυσιογνωμία του άξονα του ΠΑΟΚ. 

Αυτά είδαν στον ΠΑΟΚ και προφανώς μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας, έχει προταθεί στον Βραζιλιάνο παίκτη, πρόταση ανανέωσης, μιας και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2020 και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Μπράνκο δεν θέλει να κάνει τα λάθη της περασμένης σεζόν και να αφήσει τον παίκτη εως το τέλος της ερχόμενης χρονιάς ελεύθερο στην αγορά. 

Από την πλευρά του παίκτη δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφορία, μιας και ο ίδιος αναρρώνει από τον βαρύ τραυματισμό του στο χιαστό που θα τον επαναφέρει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα τέλη του φθινοπώρου.

Comments

Trending