ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Προσύμφωνο Χατσερίδη με τον ΠΑΟΚ»

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Εβγέν Χατσερίδης βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Published

on

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου φαίνεται πως δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Ουκρανού αμυντικού, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ουκρανική ιστοσελίδα «footboom», ο Χατσερίδης φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Κιέβου.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Γιώργος Σαββίδης σε απάντηση του σε ερώτηση φίλου του Δικεφάλου στο instagram, σημείωσε πως στον ΠΑΟΚ έχουν υπογράψει με παίκτη, κάτι που έκανε τους Ουκρανούς, να επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Χατσερίδη, βγάζοντας το… συμπέρασμα, ότι είναι αυτός για τον οποίο αναφέρθηκε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο διάστημα, ο ομογενής ποδοσφαριστής δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον σύλλογο της Ουκρανίας με τους ιθύνοντες να αιτιολογούν τον… αποκλεισμό του από τα παιχνίδια λόγω προσωπικών λόγων.

Comments

Trending