ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Προσοχή στην ατμόσφαιρα της φωτιάς"

Published

on

Μπορεί ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ να τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις πως δεν φοβάται την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πως ο κόσμος δεν παίζει ποδόσφαιρο, όμως οι γαλλικές ιστοσελίδες κάνουν ιδιαίτερη μνεία στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ενδεικτικό, είναι το θέμα που φιλοξενεί η ιστοσελίδα “Le Telegramme”, η οποία παραθέτει βίντεο με χαρακτηριστικά πλάνα από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, με το αφιέρωμα στην Τούμπα να φέρει τον τίτλο “προσοχή στην ατμόσφαιρα της φωτιάς”

Την ίδια στιγμή μία άλλη γαλλική ιστοσελίδα, η “ouest-france.fr”, φιλοξενεί βίντεο με τους εκατοντάδες πυρσούς πριν την έναρξη του περσινού αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και χαρακτηρίζει την Τούμπα ως… πυριτιδαποθήκη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει το τι θα συναντήσουν αύριο το βράδυ οι παίκτες της Γκινγκάμπ.

Ο συντάκτης δε του κειμένου, αναφέρει με αρκετή δόση υπερβολής: “Στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολα για την Γκινγκάμπ, σε ένα στάδιο που μπορεί να μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη. Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τον περασμένο Απρίλιο, είδαμε εντυπωσιακές εικόνες. Είχαν ανάψει εκατοντάδες πυρσοί, κροτίδες, ρουκέτες ή βόμβες.

Αποτέλεσμα; Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπάλων άρχισε με 75 λεπτά καθυστέρηση. Ο αγώνας, πάντως, με την Γκινγκάμπ, προφανώς, θα είναι λιγότερο καυτός γιατί δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων”.

Comments

Trending