ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έτοιμος για τη νέα σεζόν»

Το… σήριαλ Ουάρντα καλά κρατεί τις τελευταίες ημέρες, με τον Αιγύπτιο να κάνει προσπάθεια να πείσει τον προπονητή του για να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Published

on

Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον 23χρονο άσο καθώς “κόπηκε” από την αποστολή για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να δοθεί δανεικός. Την ίδια ώρα ο Ουάρντα δήλωνε πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν τον άφηναν να αποχωρήσει καθώς ζητούσαν έξι εκατ.ευρώ για την παραχώρησή του.

Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα, ο Ουάρντα βρέθηκε στο Χορστ της Ολλανδίας για να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με τους “ασπρόμαυρους” να του ξεκαθαρίζουν πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και για να επανέλθει θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα και αγωνιστική συνέπεια.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου κάνουν προσπάθεια προκειμένου να του βρουν ομάδα, ωστόσο, η διάθεση του ποδοσφαιριστή έχει διαφοροποιηθεί και κάνει την προσπάθειά του για να πείσει τον προπονητή ότι μπορεί να βοηθήσει,  όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24.

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που “ανέβασε” στο λογαριασμό του, μαζί με τον προπονητή, σημειώνοντας πως… είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Comments

Trending