ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή αποφάσεων

Το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή, να ανακοινώνει τη μία «βόμβα» μετά την άλλη, διορθώνοντας ως έναν βαθμό τις πολλές κακές αγωνιστικές επιλογές που προηγήθηκαν.

Published

on

Η επομένη του ντροπιαστικού αποκλεισμού του «Δικεφάλου» από κάποια Έστερσουντ βρήκε τον Λούμπος Μίχελ να θέτει την παραίτηση του στον Ιβάν Σαββίδη, αναλαμβάνοντας ως έναν βαθμό τις πολλές ευθύνες που έχει έως την πρωτόγνωρη για τους «ασπρόμαυρους» ευρωπαϊκή αποτυχία.

Ωστόσο, η ανάγκη να διευθετηθούν τα πολλά ανοιχτά μέτωπα στην τελευταία εβδομάδα του καλοκαιρινού μεταγραφικού… παραθύρου μετέθεσε χρονικά τη λήψη της οριστικής απόφασης του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.

Που βρίσκεται σήμερα η υπόθεση της παραίτησης Μίχελ;

Αυτό που μεταφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον «Δικέφαλο» είναι πως σύντομα αναμένεται εξελίξεις, καθώς υπάρχει άμεσα ανάγκη για ένα ξεκαθάρισμα που θα αφορά τη διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να θέσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα σχετικά με την επισημοποίηση της απόφασης του Ιβάν Σαββίδη για το μέλλον του Λούμπος Μίχελ στην ομάδα, ωστόσο από αυτή την απόφαση θα εξαρτηθούν κι όλες οι υπόλοιπες που θα πρέπει να ακολουθήσουν με φόντο αυτό το… ξεκαθάρισμα.

Comments

Trending