ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δείξαμε την ποιότητα μας"

O Βραζιλιάνος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε μετα το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι ο Δικέφαλος κέρδισε γιατί απλά έχει πιο βαθύ ρόστερ από τον Πανιώνιο και μεγαλύτερη ποιότητα.

Published

on

Μετά το αυτογκόλ του Ρισβάνη ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Νέα Σμύρνη με 0-1 φτάνοντας έτσι στη δεύτερη νίκη του κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης που του έδωσε ουσιαστικά και την πρωτιά στα play-off με δύο αγωνιστικές να απομένουν που θα κρίνουν και το ποιος θα πάρει τελικά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Για αυτά μίλησε και ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Πέδρο Ενρίκε που τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει πλεονέκτημα έναντι στην ομάδα του Πανιωνίου εξ αιτίας του ποιοτικότερου και μεγαλύτερου ρόστερ του. Διαβάστε τις δήλωσε ο Πέδρο Ενρίκε:

“Είναι δύσκολο να παίζεις τόσα ματς σε λίγες μέρες πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο ματς και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε κάτι τέτοιο αλλά μου αρέσει γιατί έχει περισσότερα ματς. Ευτυχώς εμείς έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε ροτέισον. Σήμερα δείξαμε πως ο προπονητής μπορεί να αλλάζει ποδοσφαιριστές χωρίς να χαλάει η ποιότητα της ομάδας μας”.

Comments

Trending