ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος»

Την μεγάλη επιθυμία όλων όσων βρίσκονται στον ΠΑΟΚ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πέλκας στο περιθώριο της παρουσίασης του Toumba Special Edition!

Published

on

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥ

Αρχικά, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Θέλουμε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για αυτό μέχρι τέλους. Είναι μία πολύ καλή δουλειά το συλλεκτικό αυτό βιβλίο και ευχαριστώ που είμαι εδώ για την παρουσίαση του. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει ανθρώπους να κάνουν μία τέτοια εξαιρετική δουλειά και αξίζει να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αυτού».

Σε ότι αφορά το αν θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο, ο Πέλκας τόνισε πως “θα αγωνιστώ εάν καταφέρω να κάνω προπόνηση, θα το δούμε αύριο”, ενώ για την παρουσία πολλών μικρών παιδιών στην εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο βιβλιοπωλείο Ιανός, τόνισε: 

“Σίγουρα μας αρέσει που προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους. Θέλουμε να γίνουμε σωστά παραδείγματα για τα παιδιά. Μία ανάγνωση στο βιβλίο θα βοηθήσει σε αυτό”.

Τέλος, ερωτηθείς για το ποια στιγμή ξεχωρίζει από το 2018, αποκρίθηκε: Το γκολ στον τελικό και το Κύπελλο. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη και την καρδιά σου”.

Comments

Trending