ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
O… μασκοφόρος Μυστακίδης (video)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: Ο Γιάννης Μυστακίδης βρίσκεται στην Ολλανδία μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, παρότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.
Για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό προτιμήθηκε από τη στιγμή που θα μπορούσε να τρέχει πλέον να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Χορστ, προκειμένου να παρακολουθεί παράλληλα με την ατομική του προπόνηση και τον τρόπο που δουλεύει ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου», Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.
Ο «Μύστα» ξεκίνησε την Τετάρτη τρέξιμο, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την αγωνιστική του επάνοδο.
Στη σημερινή προπόνηση η εμφάνιση του Έλληνα μεσοεπιθετικού ήταν ιδιαίτερη, καθώς ήταν… μασκοφόρος την ώρα που έτρεχε περιμετρικά του γηπέδου.
Η συγκεκριμένη μάσκα βοηθά στην καλύτερη οξυγόνωση των μυών, στην καλύτερη αιμάτωση, κάτι που δυσκολεύει τον αθλητή, αλλά είναι σημαντικό για τη φάση αποκατάστασης από τραυματισμό, καθώς είναι λες και τρέχει στον εντελώς καθαρό αέρα στο βουνό.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από το πρόγραμμα του Μυστακίδη.