ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον πάγκο ο Μακ

Μπορεί η Ροστόφ να προηγήθηκε με 0-2 στην Αγία Πετρούπολη, αλλά τελικά η Ζενίτ του Ρόμπερτ Μακ κέρδισε με 3-2 την ομάδα του Κριστιάν Νομπόα. Ο άλλοτε πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό με τη νέα του ομάδα.

Published

on

Δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Ροστόφ εντός ο Ρόμπερτ Μακ για το ρωσικό πρωτάθλημα. Η νέα ομάδα του Σλαβάκου άσου, φιλοξένησε την Ροστόφ και μάλιστα την κέρδισε με μία μεγάλη ανατροπή. 

Η ομάδα στην οποία είναι κύριως χορηγός ο Ιβάν Σαββίδης προηγήθηκε με 2 γκολ του Πολόφ με 0-2 στην Αγία Πετρούπολη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη και οι παίκτες του Μιρτσέα Λουτσέσκου πήραν την μεγάλη νίκη στο ρωσικό ντέρμπι με γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Στα του αγώνα εκτός του Ρόμπερτ Μακ που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ρουμάνο τεχνικό, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Ροστόφ, Κριστιάν Νομπόα, έπαιξε και τα 90 λεπτά, όπως και ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και νυν της Ζενίτ, Γιούρι Λοντίγκιν.

Comments

Trending