ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μυαλό του στην Πόρτο και τη νέα σεζόν

Ο Πορτογάλος χαφ μίλησε για την περίοδο προετοιμασίας και τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν τη νέα σεζόν.

Published

on

Το μυαλό του Ολιβέιρα φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην παρουσία του στο ρόστερ της Πόρτο που πραγματοποιεί την καλοκαιρινή προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην καθημερινή δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Πόρτο, με τους παίκτες, όπως τονίζει, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους στην προσπάθεια που κάνουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε, όπως λέει ο ίδιος οι στόχοι της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την Πόρτο είναι υψηλοί, όπως άλλωστε αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου.

Τέλος, υπογράμμισε πως αισθάνεται περήφανος που φοράει τη φανέλα της κορυφαίας ομάδας στην Πορτογαλία και πρόσθεσε πως κάθε παίκτης που αγωνίζεται στο συγκεκριμένο σύλλογο πρέπει να έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Comments

Trending