ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον θέλουν σαν τρελοί!

Πριν από λίγο, το PAOK24 σας ενημέρωσε για όσα αναφέρονται στην Ισπανία σχετικά με την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον τεχνικό διευθυντή της Εσπανιόλ, Όσκαρ Περαρνάου.

Published

on

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “mundodeportivo.com” οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Γιώργος Σαββίδης βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη και πρόσφεραν στον 41χρονο τεχνικό διευθυντή διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 400 χιλιάδων ευρώ, με τον ίδιο να είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και όλα να συνηγορούν πως θα “αποχαιρετήσει” την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής αλλά και μεταξύ των άλλων εργάστηκε και ως βοηθός προπονητής.

Αυτό που είναι πάντως σίγουρο, είναι πως ο πρόεδρος της Εσπανιόλ, Χουάν Κολέτ, είναι κάτι παραπάνω από “ζεστός” στο ενδεχόμενο να παραμείνει ο Περαρνάου στην ομάδα του.

“Η αξία του Περαρνάου είναι δεδομένη και μπορώ να πω δυνατά και καθαρά πως θέλουμε να συνεχίσει στην Εσπανιόλ. Είμαι σίγουρος πως αυτό το θέλουν και οι δύο πλευρές και θα λύσουμε τα πάντα. Η πρότασή μας πάντως δεν έχει απορριφθεί από τον Περαρνάου” τόνισε πριν από δύο ημέρες ο διοικητικός ηγέτης της Εσπανιόλ, που έχει φυσικά κάθε λόγο να θέλει σαν… τρελός την ανανέωση της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Και αυτό γιατί εκτός του ότι ο Περαρνάου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της Εσπανιόλ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα χωρίς να διαθέτει μεγάλο μπάτζετ.

Comments

Trending