ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «παγωμένο» βλέμμα του αρχηγού (pics & vid)

Όταν η εικόνα «μιλάει» από μόνη της.

Published

on

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο ηγέτης και του φετινού ΠΑΟΚ, ήταν ο μεγάλος άτυχος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λάρισα, εξαιτίας του σοβαρού όπως φαίνεται τραυματισμού που υπέστη.

Μπορεί, ο Δικέφαλος του Βορρά να είχε την ευκαιρία να τελειώσει τον τίτλο στη θεσσαλική πόλη και η ισοπαλία να… αναβάλει την φιέστα για την επόμενη εβδομάδα, όμως το μυαλό όλων δεν ήταν σε αυτό, αλλά στην κατάσταση του αρχηγού της ομάδας.

Η εικόνα του Βιεϊρίνια στον πάγκο του ΠΑΟΚ ραγίζει καρδιές με τον ίδιο εμφανώς στεναχωρημένο από την ατυχία που είχε να σηκώνεται με τις πατερίτσες για να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Μία εικόνα που «παγώνει» όλους τους φίλους του Δικεφάλου που έχουν μάθει να βλέπουν τον αρχηγό τους να «παλεύει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό που θα παίξει, όπως έκανε και χτες στο… χωράφι της AEL FC Arena, πριν τραυματιστεί.

Ο Αντρέ θα γυρίσει ξανά πιο δυνατός και την Κυριακή θα είναι στην Τούμπα για να σηκώσει αυτός το τρόπαιο του πρωταθλητή και να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του, αν και ο ίδιος θα ήθελε να το ζήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Comments

Trending