ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ στο… Χόλυγουντ!

Μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε η χάρη του ΠΑΟΚ, εξαιτίας του εντυπωσιακού βίντεο που δημιούργησε με πρωταγωνιστή τον Τσούμπα Ακπόμ.

Published

on

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός της πολύ πετυχημένης σειράς “The Blacklist”, Φράνκλιν Λέοναρντ, έκανε retweet στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το “τιτίβισμα” της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το βίντεο της παρουσίασης του Τσούμπα Ακπόμ, εξαιτίας του… τραγουδιού του, που φέρει την υπογραφή του ράπερ, ηθοποιού και πρώην πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη του μποξ, Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ.

“Κάποιος πρέπει να ξοδέψει λίγο χρόνο για να γράψει γι΄ αυτό: Το βίντεο παρουσίασης ενός Άγγλου ποδοσφαιριστή από τη Νιγηρία που έφτιαξε μία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, περιλαμβάνει ένα χιπ χοπ κομμάτι ενός Αμερικανού ασημένιου Ολυμπιονίκη του μποξ, που έχει και τη ρώσικη υπηκοότητα” έγραψε χαρακτηριστικά ο Φράνκλιν Λέοναρντ, που μεταξύ άλλων δηλώνει φανατικός ποδοσφαιρόφιλος!

Ωστόσο, υπήρξε και απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ! “Είσαι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος για να μας επισκεφτείς” ανέφερε το tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αποδέκτη τον δημιουργό της σπουδαίας αμερικανικής σειράς. 

Δείτε το tweet του Φράνκλιν Λέοναρντ…

Comments

Trending