ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ένα δύσκολο και γεμάτο διήμερο

Published

on

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται με ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Τούντορ έχει να αντιμετωπίσει ακόμη περισσότερα προβλήματα από το περασμένο παιχνίδι. Με τον Ατρόμητο είχε πολλές απουσίες, με τον Ολυμπιακό είχε πάρα πολλές, με τον Πανιώνιο είχε… ακόμη περισσότερες και αύριο με τον Ηρακλή παίζουν οι τελευταίοι εναπομείναντες!

Όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται θα πάει στο γήπεδο με θετική αύρα και θα βοηθήσει. Όποιος δεν το καταλαβαίνει θα κατηγορεί -ακόμη- για τις θλάσεις τον… Δώνη, και γενικά θα είναι μίζερος μια ζωή, κάνοντας πάντα λάθος εκτίμηση στην προσπάθεια να βγάλει χολή κατά του ΠΑΟΚ.

Στο ντέρμπι της ημέρας η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0, ομάδα που τελικά πρέπει να κάνει… περισσότερε επενδύσεις για να κερδίζει και τον διαιτητή που την άφησε με εννιά παίκτες!

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε. Το Ρέθυμνο έτρεξε την κουρασμένη ομάδα του Μαρκόπουλου, έβαλε πολλά τρίποντα και πήρε τη νίκη στο άδειο γήπεδο που έπαιξε τον ρόλο του.
Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανασυνταχθεί, να ξεκουραστεί (αφού δεν έχει Ευρώπη) να περιμένει τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη και να κάνει τα πάντα για να βγει στην πρώτη εξάδα. Αλλιώς όλα τελείωσαν για φέτος…

Στο χάντμπολ οι γυναίκες κέρδισαν τον Αμύνα και αύριο στις 16:00 παίζουν με τον μεγάλο αντίπαλο, την ομάδα της Νέας Ιωνίας για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.
Από εκεί και πέρα 30-40 χούλιγκαν ;άλλη ομάδας, βρήκαν ευκαιρία και δημιούργησαν πρόβλημα στο παιχνίδι. Ξέρουν καλά και αυτοί και όλοι, ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Είναι κρίμα να μπαίνουν φυλακή άνθρωποι για τις ομάδες…

Comments

Trending