ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σχολίασε την άδικη τιμωρία σε βάρος του ΠΑΟΚ και τη… μάχη του πρωταθλήματος που μαίνεται, ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Published

on

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro το 2004 στο περιθώριο της συμμετοχής του σε αγώνα μπάσκετ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού την Τρίτη (6/3) παραχώρησε μία συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon Tv».

«Αυτό που έχω μάθει και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως πρόεδρος είναι πως οι τίτλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και τώρα, βλέπουμε όλη τη χρονιά ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θεωρώ ότι το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004.

Όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, ο «Ζαγόρ» τόνισε πως «ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα», υποστηρίζοντας ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι το πλέον καθοριστικό.

 «Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, παίζει στο γήπεδο του και μπορεί να φτάσει στη νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική».

Ο άλλοτε πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σχολίασε και την απόφαση σκάνδαλο σε βάρος του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση της σε δεύτερο βαθμό.

«Δε νομίζω ότι έχει κριθεί και έχει τελειώσει η υπόθεση, εκκρεμεί μια έφεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι στην Εφέσεων θα πρυτανεύσει η λογική και θα λάμψει η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι εις βάρος του ποδοσφαίρου. Ξαναλέω πως οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο».

Comments

Trending