ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μικτή 11άδα οι "βιόλα"

Με κάποιες αλλαγές εν όψει Ρόμα, αλλά και αρκετούς βασικούς και έμπειρους παίκτες αναμένεται να ξεκινήσει η Φιορεντίνα στην Τούμπα, όπως αναφέρουν Ιταλοί δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και πρώτη αντίπαλος είναι η παλιά γνώριμη Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα, του Κάλινιτς και του Μπόρχα Βαλέρο. Μάλιστα πολλοί από τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας της Τοσκάνης ήταν και προ διετίας αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους της διοργάνωσης.

Έτσι αύριο στο γήπεδο της Τούμπας στις 22:05 ο Πάουλο Σόουζα ετοιμάζει μία μεικτή 11άδα, έχοντας και στο μυαλό του το μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να αποδυναμώνει την ομάδα του, έχοντας παίκτες με εμπειρία και βασικό ρόλο στις κύριες θέσεις.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες των Ιταλών δημοσιογράφων αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της Φιορεντίνα θα επιλέξει για σύστημα το 3-4-2-1 με το νεαρό Λετσερίνι να κάθεται κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Ρουμάνουν Ταταρουσάνου που είναι κανονικά στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Η τριάδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τον αρχηγό της ομάδας, τον διεθνή Αργεντινό Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, τον Αστόρι και τον Τόμοβιτς, παίκτες που είναι βασικοί από την περσινή σεζόν και αποτελούν τις πρώτες επιλογές για την άμυνα των Ιταλών.

Στο χώρο του κέντρο θα είναι ο Κολομβιανός διεθνής Σάντσες με τον Κροάτη Μπαντέλι, ενώ δεξιά θα είναι ο νεαρός Μπερναρντέσι και αριστερά ο Μίλιτς. Στο ρόλο των δημιουργικών χαφ που θα κινούνται είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε θα βγαίνουν στα άκρα του, θα είναι ο Ισπανός μέσος Μπόρχα Βαλέρο που θεωρείται από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας, αλλά και ο Αργεντινός Μάουρο Ζάρατε που μπορεί να μην είναι βασικός στην Φιορεντίνα, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει περάσει με επιτυχία από τη Λάτσιο, την Ίντερ και τη Γουέστ Χαμ.

Τέλος το ερωτηματικό είναι η επιθετική γραμμή που μάλλον φαίνεται να αναλαμβάνει ο τρίτος Κροάτης της παρέας, ο Νίκολα Κάλινιτς. Πάντως στη θέση του μοναδικού προωθημένου υπάρχει και η λύση του γιγαντόσωμου Μπαμπακάρ, εάν ο Σόουζα θέλει να ξεκουράσει τον αρχισκόρερ της ομάδας του.

Comments

Trending