ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Zητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στη Μυτιλήνη την Καλλονή.

Published

on

Το σύνολο του Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στο σημερινό παιχνίδι, με τη νίκη να μοιάζει μονόδρομος μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες, ώστε να “ανέβει” βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Ο “Δικέφαλος” φιγουράρει στην 6η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας να επιδείξει 16 βαθμούς στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές, ενώ από την άλλη οι οικοδεσπότες μετρούν μόλις επτά πόντους.

Στα αγωνιστικά, ο Κροάτης δεν έχει στη διάθεση του τους Μπερμπάτοφ, Κίτσιου, Χαρίση, Βίτορ και Κόστα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και όπως διαβάσατε από χθες στο PAOK24, προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του σε διάταξη 3-5-2.

Ο Γλύκος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του σε τριάδα τους Μαλεζά (κέντρο), Σκόνδρα (δεξιά) και Τζαβέλλα (αριστερά) στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει πιθανότατα στο αρχικό σχήμα ο Λέοβατς, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στα αριστερά, με τον Ροντρίγκεζ να μετατοπίζεται δεξιά στην πλευρά. Στο κέντρο ο Τζιόλης θα αγωνιστεί ως εξάρι, με τους Κάτσε και Σάμπο μπροστά του ως οκτάρια, ενώ οι δύο προωθημένοι παίκτες του ΠΑΟΚ στην επίθεση θα είναι οι Αθανασιάδης και Μακ.

Αντίθετα, ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Εμιλιάνο Ελλακόπουλο και Άντριου Χογκ, που έμειναν εκτός, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, ενώ στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, έχοντας ξεπεράσει τον τρυματισμό του πλέον.

Αναλυτικά η αποστολή των γηπεδούχων αποτελείται από τους: Δαύκο, Μαλλή, Τσαμπούρη, Σπυρόπουλο, Αντέτζο, Βαλιό, Αναστασιάδη, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσά, Γιουκαρή, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσο, Χιντασέλι και Μάρκοβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας), με τους Ευθύμιο Κουρέντα (Τρικάλων) και Θεόδωρο Νταλούκα (Τρικάλων) να είναι οι δύο βοηθοί. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπυρίδων Σέλιμος (Λακωνίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών).

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports 1, ραδιοφωνικά από τον Libero107.4 και φυσικά διαδικτυακά από το PAOK24.

Comments

Trending