ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Γι’ αυτό θέλει τη Φορταλέζα ο Ιβάν Σαββίδης!"

Από την περασμένη εβδομάδα, στη Βραζιλία υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη κι ενδιαφέρον για την απόκτηση ομάδας της πρώτης κατηγορίας.

Published

on

Οι υποψήφιες -σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους- είναι η Φορταλέζα και η Παρανά, ενώ σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Σαββίδη και την αγάπη που έχει για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, έχοντας πείσει πλέον τον πατέρα του, με φόντο την αγορά ομάδας.

Σημερινό δημοσιεύμα, εστιάζει στην Φορταλέζα και μάλιστα κάνει λόγο για συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον γνωστό μάνατζερ, Εντουάρντο Κορνατσίνι.

Όπως υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι, ο Κορνατσίνι έδειξε κάποια βίντεο από τον κόσμο της ομάδας στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν που τον έκανε να σκεφτεί ακόμη πιο “ζεστά” το θέμα της επένδυσης στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η Φορταλέζα είναι από τις ομάδες με την πιο ισχυρή έδρα στην Βραζιλία, κάτι που φαίνεται πως αρέσει στον Ιβάν Σαββίδη, με τους Βραζιλιάνους να σημειώνουν πως πλέον αναμένονται τα επόμενα βήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Comments

Trending