ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λευκή πετσέτα, «μαύρη» Δευτέρα… (pics)

Κλάμα στον Πειραιά… Πώς αντιμετώπισαν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και το θρίαμβο του Δικεφάλου του Βορρά.

Published

on

Δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν στον Πειραιά την ήττα, αλλά και την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας τους στο ντέρμπι της Τούμπας στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαν να μην… εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκαναν και πέρσι, με τη διαφορά ότι τότε το έπραξαν κυριολεκτικά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνόδευσε την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην Τούμπα και όπως ήταν αναμενόμενο τα όσα είδε από τους παίκτες του Μάρτινς τον έκαναν έξαλλο, κάτι που φάνηκε από την «επίσκεψη» που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

«Είμαι απογοητευμένος με την εμφάνιση. Νικήστε στα ματς με Ντιναμό και ΑΕΚ για να ξεχαστεί όλο αυτό», ήταν τα λόγια του προσπαθώντας να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα ενόψει της συνέχειας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, αφού στην ουσία παραδέχτηκε τη φετινή ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ευθαρσώς πως ο στόχος για την ομάδα του είναι πλέον η κατάκτηση της δεύτερης θέσης!

«Δυσκολεύομαι να το πω αλλά πλέον ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Τώρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να περάσουμε την Ντιναμό Κιέβο και από του χρόνου να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

«Μαύρη» Δευτέρα για τον «ερυθρόλευκο» τύπο

Με «καρφιά» για την εμφάνιση της ομάδας συνοδεύονται τα πρωτοσέλιδα του «ερυθρόλευκου» τύπου την επόμενη ημέρα της ήττας του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ.

Τόσο το ΦΩΣ, όσο και ο Κόκκινος Πρωταθλητής κάνουν λόγο για τραγωδία, αλλά και για μία ομάδα άφαντη από τον αγωνιστικό χώρο!

Για μία ακόμη φορά βέβαια δεν παραλείπουν να… στείλουν την μπάλα στην εξέδρα, θεωρώντας πως ο Βιεϊρίνια δεν ήταν ικανός, αλλά… τυχερός, ενώ θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα μιλώντας για «συνθήκες ζούγκλας» κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού με τη συνοδεία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Comments

Trending