ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύσεις από παντού

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με… σπασμένα τα φρένα να μαζεύει τρίποντα, υπηρετώντας τον μεγάλο του στόχο κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Published

on

Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν τον φετινό μεταγραφικό Γενάρη έβαλαν σε κίνδυνο μία σπουδαία πορεία από την αρχή της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς από την ομάδα άνοιξε ένα θέμα κατά πόσο ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Σέρβο μπορεί να αντικαταστήσει τα εύκολα γκολ του.

Το καλοδουλεμένο σύνολο του Λουτσέσκου, ωστόσο, έχει δώσει απαντήσεις στην πράξη, βάζοντας πλάτη σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας στους 5 αγώνες χωρίς τον killer.

O ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος έναν πιο ελαφρύ και ευέλικτο επιθετικό, όπως ο Ακπόμ, απελευθερώθηκε μεσοεπιθετικά, βρίσκοντας πολλά γκολ.

Ο Δικέφαλος έχει πετύχει 16 γκολ σε 5 παιχνίδια και έχει δεχτεί μόλις δύο.
 
Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ 2-1

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-3

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-0

ΠΑΟΚ – Παναχαϊκής 5-0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0

Ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο είναι και ο πλουραλισμός που βρήκε ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα.

10 διαφορετικοί σκόρερ, με τους 2 να είναι επιθετικοί, με τους ασπρόμαυρους να παίρνουν πολλά γκολ από τις πίσω ζώνες, εκμεταλλευόμενοι και πάλι τη δουλειά μηνών που έχει δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο, το οποίο υπηρετεί το αγωνιστικό στυλ που επιβάλλει ο προπονητής του.

Δείτε τους σκόρερ του ΠΑΟΚ σε αυτά τα 16 γκολ.

Λέο Ζαμπά 3

Τσούμπα Ακπόμ 2
Αντελίνο Βιεϊρίνια 2
Λέο Μάτος 2

Νίκος Καρέλης
Ζοσέ Μαουρίσιο
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Εβγκέν Σάκχοφ
Δημήτρης Λημνιός 
Γιόζιπ Μίσιτς

Comments

Trending