ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά πρόβλημα με την Εθνική ο Κάτσε

Δεν είναι και οι καλύτερες μέρες στην καριέρα του Εργκούς Κάτσε, μιας μετά τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε εκτός πλάνων στην Βικτρόρια Πλζεν, αλλά εσχάτως και εκτός Εθνικής Αλβανίας.

Published

on

Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι καταστάσεις με τον Εργκούς Κάτσε και την εθνική ομάδα της χώρας του, μιας και για το περιστατικό μίλησε και ο βοηθός προπονητή της ομάδας, την ίδια ώρα που ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν έχει παραδεχθεί το παραμικρό από αυτά που τον κατηγορούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέραμε και από το πρωί στο PAOK24 τις ημέρες των διακοπών για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, ο Κάτσε πέρασε περισσότερες μέρες στη Θεσσαλονίκη, παρά με την Βικτόρια Πλζεν ή με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας.

Διαβάστε τι δήλωσε ο βοηθός προπονητή της Αλβανίας Αλντίν Λάλα:

“Ο Κάτσε είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ένα εξαιρετικό ταλέντο. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα, ο Κάτσε δεν τα δίνει όλα στις προπονήσεις της εθνικής. Όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι τον έφερε κάποιος με το ζόρι. Ξέρει ότι ο Ντε Μπιάζι είναι πολύ απαιτητικός και δεν θέλει παίκτες που δεν δίνουν το 100%. Ο Κάτσε πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει να ξεκινάει βασικός. Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει και όχι οι παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να υπακούν στις εντολές του προπονητή. Έχει πληθώρα επιλογών, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος”.

Στο τέλος άφησε και κάποιο περιθώριο σε δεύτερες σκέψεις για το μέλλον:

“Πιθανότατα θα βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής και θα γυρίσει πίσω. Ύστερα, ο Ντε Μπιάζι δεν θα είναι για 10 χρόνια προπονητής της εθνικής”.

Comments

Trending