ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταθερή στο 4-3-3

Το περασμένο Σάββατο, η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχθηκε στην "Otkrytiye Arena " της Μόσχας την Όρενμπουργκ, στην πρεμιέρα του ρώσικου πρωταθλήματος. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 1-0, με τον Μάσιμο Καρέρα να μένει "πιστός" στο 4-3-3…

Published

on

Ο Ιταλός προπονητής της Σπαρτάκ χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Μαξιμένκο, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Εστένκο και στο αριστερό τον Κομπάροφ, ενώ στελέχωσε το κέντρο της άμυνας με τους Μποκέτι και Γκιγκότ. 

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκε ο Λούκας Μάρτινς, έχοντας στα δεξιά του τον Ζομπνίν και στα αριστερά του τον Γκλουσάκοφ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Αντράντε, με υποστήριξη από τους Λομοβίτσκι και Πρόουμς.

Στο 72ο λεπτό, ο Καρέρα πέρασε στον αγώνα τον Τασάεβ στη θέση του Λομοβίτσκι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα αντικατέστησε τον Γκλουσάκοφ με τον Ποπόφ και στις καθυστερήσεις χρησιμοποίησε τον Τιμοφέεφ στη θέση του Πρόουμς.

Το γκολ του Γκιγκότ στο 4ο μόλις λεπτό ήταν τελικά αρκετό για να χαρίσει στη Σπαρτάκ την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα μιας και ήταν το μοναδικό του αγώνα, με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για το κυριακάτικο απαιτητικό ντέρμπι στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας (19:00).

Comments

Trending