ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δύσκολες οι τελευταίες ημέρες»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε πως σε 15 ημέρες θα είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του PAOKTV για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας, το μεγάλο στόχο που πλέον είναι η παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και για την προσωπική του ατυχία με τον τραυματισμό που θα τον κρατήσει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

«Ήταν δύσκολες οι τελευταίες ημέρες ψυχολογικά. Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε, πιστεύαμε ότι θα το κάνουμε, δυστυχώς αποκλειστήκαμε και από το θεσμό του Europa League. Αυτό το ματς όσο και αν μας πονάει έχει περάσει, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Προετοιμαζόμαστε για να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε, γιατί θέλουμε και φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Ελ Καντουρί.

Για το γεγονός πως μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό θα μειωθεί το rotation:

«Ισχύει κάτι τέτοιο. Τα παιχνίδια θα είναι λιγότερα όπως είπατε. Από αυτή την δύσκολη κατάσταση θα πρέπει να βγάλουμε το θετικό, ο κάθε παίκτης ξέρει ότι θα πρέπει να βγάλει το 100% ώστε να δείξει ότι αξίζει να παίζει, το γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα και αυτό γίνεται και στις προπονήσεις».

Τέλος, για τον τραυματισμό του και τη θέση που αγωνίζεται φέτος:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση αυτή που βιώνω, δεν είναι φυσικά ιδιαίτερος ο τραυματισμός μου, σε 15 μέρες θα επανέλθω, απλά με επηρεάζει ώστε να αποκτήσω καλύτερο ρυθμό. Κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψω γρήγορα. Πράγματι πέρυσι έπαιζα περισσότερο στα άκρα, το δεχόμουν γιατί βάζω την ομάδα πάνω από όλα. Αν με ρωτάτε προσωπικά, προτιμάω να παίζω στον κεντρικό άξονα, έχω περισσότερες επαφές με την μπάλα, είμαι πιο χρήσιμος εκεί και φυσικά είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση».

Comments

Trending