ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μυαλό του Ιβάν

Πάντα έλεγα πως είναι δύσκολο να κάνεις ένα ψυχογράφημα σε ανθρώπους που παίζουν με δις. Δεν είναι όμως κακό να προσπαθήσεις να συνδέσεις τον τρόπο που σκέφτεται μέσα από τα γεγονότα. Άλλωστε, δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει για αυτό που συμβαίνει. Επιλέγει να μιλήσουν οι πράξεις.

Published

on

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Αυτή είναι η στρατηγική του. Οι άνθρωποί του στην επικοινωνία επέβαλαν τον όρο εξορθολογισμός που έχει ως κεντρικό άξονα το οικονομικό σκέλος. Με αφορμή το FFP βέβαια, που είναι κάτι υπαρκτό και χρίζει διαχείρισης.

Το FFP λοιπόν ήταν η αφορμή για να μπει ο ΠΑΟΚ σε ένα καθεστώς διαφορετικό από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Στην ανάγκη να σκεφτεί πιο ποδοσφαιρικά και να μειώσει τα κόστη του.

Το έκανε με εξαιρετικά εμφατικό τρόπο, όμως υπάρχει η αίσθηση, πως θα μπορούσε να ρίξει κάποια επιπλέον χρήματα και να μπει στους αγώνες με την Κράσνονταρ με καλύτερες προϋποθέσεις. Ή να μη πουλήσει παίκτη, όπως έγινε στη περίπτωση Άκπομ.

Ναι θα μπορούσε να το αποφύγει και ως γνωστόν τα λάθη στον ΠΑΟΚ πληρώνονται όλα. Όμως στη γενική εικόνα, οι επί μέρους αστοχίες, δεν πιστεύω πως έχουν καμία σχέση με το πως σκέφτεται ο Ιβάν. Και δε νομίζω ποτέ, πως αν ο προπονητής έλεγε στον Ιβάν πως θέλω τον Άκπομ και για αυτά τα παιχνίδια, αυτός θα έλεγε όχι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sdna.gr πατώντας ΕΔΩ

Comments

Trending