ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε ξανά η σειρά τους

Ολοκληρώνεται η παρουσία τους στα ρόστερ των εθνικών τους ομάδων, πριν επιστρέψουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Published

on

Ημέρα εθνικών ομάδων και η σημερινή, με τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά να δίνουν σημαντικά παιχνίδια.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Ευθύμης Κουλούρης που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο, βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βοσνία στις 21:45 για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μετά τον τραυματισμό και την επιστροφή του Δημήτρη Λημνιού στη Θεσσαλονίκη, ο Μάριος Σιαμπάνης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο ρόστερ της εθνικής Ελπίδων που θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στη Ριζούπολη το Μαυροβούνιο.

Τις υποχρεώσεις της ολοκληρώνει και η εθνική νέων η οποία στις 14:00 αντιμετωπίζει την Τσεχία. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκονται επτά παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

Πρόκειται για τους Λευτέρη Λύρατζη, Μάριο Τσαούση, Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, Απόστολο Διαμαντή, Γιάννη Μιχαηλίδη, Θεοχάρη Τσιγγάρα, Αντώνη Γαϊτανίδη.

Νέο φιλικό παιχνίδι δίνει κόντρα στη Σερβία η Κ21 της εθνικής Πολωνίας με την παρουσία του Κάρολ Σφιντέρσκι στο ρόστερ της εθνικής του ομάδας, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να παίρνει μάλιστα χρόνο συμμετοχής πριν από λίγες ημέρες στο ματς απέναντι στην Κ21 της Αγγλίας, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει στο φινάλε.

Comments

Trending