ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανένδοτος ο Βεζυρτζής!

Μπορεί αρχικά να δόθηκε η εντύπωση πως η μεταγραφή του Γιώργου Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν τελειωμένη, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος πέρασε με επιτυχία και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, είναι η αφορμή για τη δημιουργία ενός εσωτερικού θέματος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει διαφωνία για την απόκτηση του ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν λόγο για τα μεταγραφικά του “Δικεφάλου”.

Ο νέος αντιπρόεδρος της “ασπρόμαυρης” εταιρείας, Νίκος Βεζυρτζής, έχει σοβαρές αντιρρήσεις για την απόκτηση του παίκτη με βασική αιτία το διάστημα αγωνιστικής απραξίας από το οποίο προέρχεται και διαφωνεί με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος φαίνεται θετικός στην εισήγηση που δέχτηκε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα μετά από πρόταση του Ιβάν Λέκο, για την απόκτηση του παίκτη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Βεζυρτζής μοιάζει ανένδοτος και η συγκεκριμένη διαφωνία εγείρει ένα θέμα γύρω από τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται πλέον οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ.

Μένει να φανεί αν θα χρειαστεί η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να παρθεί μία οριστική απόφαση ή αν θα δοθεί λύση μετά από νέα σύσκεψη των Άρνεσεν, Βεζυρτζή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Comments

Trending