ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να κάνω καλύτερη χρονιά»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την δύσκολη περασμένη σεζόν και να κοιτάξει μπροστά πετυχαίνοντας τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει, αλλά κυρίως να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά στην προσπάθεια που θα κάνει για νέες επιτυχίες.

Published

on

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε στην κάμερα της NOVA για το… restart που κάνει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό με την Άντερλεχτ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στα ματς με τη Βασιλεία.

Για το πως κυλάνε τα πράγματα στην προετοιμασία είπε:

“Υπάρχει κόπωση από την προετοιμασία. Δουλεύουμε πολύ καλά, σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με πέρυσι. Οι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα υπάρχοντα δεδομένα. Η θέληση, η όρεξη είναι ίδια και θα πάμε ακόμα καλύτερα, είμαι βέβαιος γι αυτό”.

 Για την εμφάνιση του στο φιλικό με την Άντερλεχτ:

“Δεν ήταν καλή σεζόν για εμένα πέρυσι. Σε όλα τα επίπεδα. Το γνωρίζω αυτό. Είχα κακή απόδοση, τραυματισμούς. Είναι καλό που σκόραρα. Φέτος κάνω προετοιμασία με την ομάδα, δε θέλω να έχω τραυματισμούς, στόχος μου να κάνω καλύτερη χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό:

“Ηταν ένα καλό και δυνατό τεστ για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Εχω παίξει στην Αντερλεχτ, γνωρίζω καλά τους Βέλγους. Είχαμε δύο πρόσωπα, φτάσαμε σε σημείο να μπορούμε ακόμα και να κερδίσουμε. Στόχος να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία”.

Comments

Trending