ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση του Ίνγκασον και η καθημερινή δουλειά

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα ήταν υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας από τους παίκτες που θα απουσίαζε αυτές τις ημέρες από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Ισλανδός, ήταν στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του, για τους αγώνες με τη Μολδαβία και την Αλβανία, αλλά ζήτησε να μείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δουλέψει με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής.

Μία απόφαση, που σίγουρα έχει τη δική της σημασία, με τον Ίνγκασον να δίνει τη δική του “μάχη”, προκειμένου να βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής, σε μία σεζόν όπου θα έχει μπροστά του το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο.

Την ώρα που ο πρώτος αντιμετωπίζει το θέμα με τη μέση του, δεν αποκλείεται ο Ίνγκασον να είναι αυτός που θα παίξει στο ξεκίνημα μετά τη διακοπή -ανάλογα την κατάσταση του Βαρέλα- με τον Ισλανδό να δείχνει πάντως απόλυτα συνειδητοποιημένος. Ενδεικτικά ήταν λόγια του μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

“Σίγουρα όταν ήρθα σε ένα σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ γνώριζα από την αρχή ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος… Σίγουρα θέλω να παίζω περισσότερο, αλλά αυτό γίνεται μόνο μέσω σκληρής δουλειάς. Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν θα παίξουμε κάποια μεγάλα παιχνίδια, και όχι ότι δεν θα παίζω τόσο”.

Προς το παρόν; Ο Ίνγκασον θα είναι κανονικά στη Θεσσαλονίκη στο διάστημα αυτό της διακοπής, έχοντας επιλέξει να παραμείνει εδώ και να μην ενσωματωθεί στην Εθνική της Ισλανδίας, θέλοντας να εκμεταλλευτεί αυτές τις ημέρες, προκειμένου να δουλέψει μαζί με την ομάδα και τον Αμπέλ Φερέιρα.

Comments

Trending