ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βολεύει τους παίκτες μου το σύστημα»

Τη διατήρηση του 4-3-3 προανήγγειλε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αφού όπως υπογράμμισε και ο ίδιος για να αλλάξει το σύστημα τη δεδομένη στιγμή χρειάζονται τουλάχιστον δύο με τρεις προσθήκες και δεν υπάρχει χρόνος για αυτό.

Published

on

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε ότι μέσω των προπονήσεων θέλει να περάσει ορισμένα νέα στοιχεία για να κινείται η ομάδα πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο, ενώ σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταλήξει και στο κομμάτι του ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Cosmote TV μετά τη λήξη του φιλικού με την Ανόρθωση:

«Ξεκινήσαμε προσπαθώντας να παίξουμε γρήγορα, με passing game και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όσο περνούσε ο χρόνος το τέμπο γινόταν πιο αργό, όταν καταφέρουμε να βάλουμε όλο το παιχνίδι μας σε αυτό τον ρυθμό θα είμαι ικανοποιημένος. Για να αλλάξουμε το σύστημα με το οποίο αγωνιζόμαστε χρειαζόμαστε 2-3 ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν υπάρχει χρόνος για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Οι παίκτες μου αισθάνονται άνετα με αυτό το σύστημα (4-3-3) και για αυτό θέλω να το διατηρήσω, καθώς τους βολεύει περισσότερο, παράλληλα να περάσουμε ορισμένα νέα στοιχεία και να κινούμαστε πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο. Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές μου και το καλό είναι ότι έχουμε πολλούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά και συνεπώς μπορούμε να δοκιμάσουμε διάφορα στιλ παιχνιδιού.

Έχω εικόνα για τις αναμετρήσεις με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, θα δω και τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, ώστε να βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα και πως θα καταλήξουμε στο κομμάτι του ρόστερ»

Comments

Trending